top of page

BLIJF OP DE HOOGTEBij bandengroothandel Bohnenkamp Benelux B.V. kom je op interne memo’s regelmatig de afkorting BB tegen. ‘Vast de afkorting voor Bohnenkamp Benelux’, denken nieuwe medewerkers regelmatig. Ten onrechte. Die afkorting is namelijk gereserveerd voor logistiek partner Ben Becker. Waarom besloten de 2 bedrijven te gaan samenwerken en wat maakt de samenwerking zo bijzonder?

Lees het hele bericht op de website van Bohnenkamp
Ontdek het pand van Ben Becker Internationaal transportbedrijf b.v. in Boom, België via deze korte maar krachtige #video van de Groep Bolckmans. Lees verder onder de video.


Ben Becker heeft al meer dan 100 jaar ervaring in de transportsector. Het Nederlandse internationale transportbedrijf heeft een site in Boom. Van daaruit doet het bedrijf vooral overslag, maar ook opslag. In 2020 nam Ben Becker Internationaal transportbedrijf b.v. zijn intrek in het pand in Boom nadat de kantoren een volledige make-over kregen. Groep Bolckmans bracht een bezoek aan Wouter Verhoef, General Manager België bij Ben Becker. Ontdek in deze video hoe het renovatieproces verliep en hoe de samenwerking vandaag in zijn werk gaat.


1
2
bottom of page